Cipap tembam datuk siti

memang melelehlah.aku korek2 cipap tembam cikgu ummi,aku sedar banyak betul airnya.teringin pula nak rasa menjilat cipap tembam cikgu ummi ni. Memang jelas dalam ketembaman cipap cikgu ummi, terpalit sudah air nikmatnya. Bila aku tengok wajah cikgu ummi, ke'gersang'an itu seperti sudah sampai ke klimaksnya. Baru kali ini aku dapat lihat muka 'kestiman' cikgu ummi. Errghh rasa macam nak terpancut aku merasakan sedutannya.

"Hmm mmm wanginya sayang..banyak air.."aku bersuara bila sahaja melepaskan sebentar cipap tembam itu. Setelah itu kami pulang kerana jam menunjukkan hampir jam 7.00 malam. Inilah kali pertama aku hampir2 mem'barai'kan cipap cikgu ummi. Tak lupa juga bila cikgu ummi pernah berkata yang dia rela serahkan tubuhnya untuk aku, tanpa apa-apa balasan.

cipap tembam datuk siti-70

Memang betul lah kan orang cakap sakit nak bersalin hanya Allah je yang tahu. Terus nanges sedu-sedu, padahal kalau nanges tu memang sakit tau dekat bahagian perut tu.

Masa tengah sakit dalam labour room, tiba aku rasa sedih sangat-sangat. Tapi aku relax je, tak sakit langsung tau, rasa happy je bila tengok baby.

Bila dah kena tolak operation room, masa tu pulak aku fikir, aku nak jerit kuat-kuat, doktor !! Bila doktor tunjuk je baby dekat aku and tanya boy ke girl.

Tapi kan once baby dah keluar kan, even masa tu aku mamai-mamai.

Betul lah cakap orang, sakit bersalin tu akan hilang terus bila tengok baby.

Last modified 26-Oct-2014 17:31